Cârnați umpluți la grătar
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

4 bucăți cârnăciori afumați mai groși și mai lungi (cârnăciorii Trandafiri), 100 g cașcaval, 2 linguri muștar iute (sau dulce), 2 linguri ketchup, 1 ceapă mică, felii de slănină tăiată subțire.

Preparare

Ceapa se curăță, se taie mărunt și se călește pe un pic de ulei. Cașcavalul îl tăiem pe lungime tip baștonașe. Cărnații îi crestăm pe lungime în așa fel să nu îi străpungem. Ungem crestătura cu muștar, adaugăm puțină ceapă prăjită iar deasupra cepei punem fâsiile de cașcaval și deasupra punem ketchup și dacă mai încape mai punem restul de ceapă prăjită.

Învelim deschizătura cu fâsiile de slănină afumată și le prindem cu scobitori. Prăjim cârnații la grătar aproximativ 10 minute întorcându-i de mai multe ori până slănina e prăjită și cașcavalul începe să se topească. Cârnăciorii astfel prăjiți se pot servi în bagheta asemeni unui hot-dog sau individual cu un surplus de muștar.

*Timp Preparare: 1 oră.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".