Budinca leneșului
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

1 plic budincă vanilie, 1 plic budincă ciocolată, 1 plic budincă căpșuni, 1,5 l lapte, 21 linguri zahăr, 1 kiwi, 1 banană, pișcoturi.

Preparare

La 1 plic de budincă am pus 7 linguri zahăr, am amestecat și am adăugat treptat 500 ml lapte rece și am pus cratița la foc de am fiert budinca. La fel am procedat și cu celelalte 2 budinci. Le-am pus deoparte să se răcească (dar am amestecat din când în când să nu se facă pojghiță deasupra). 

În boluri de plastic am așezat pe mărgini pișcoturi tăiate în două, pe fundul bolului am pus câteva felii de banană peste care am pus un rând de budincă de ciocolată. Peste stratul de ciocolată am pus câteva felii de kiwii, un strat de budincă vanilie apoi budincă de căpșuni, iar în încheiere am pus și un pișcot tăiat în două sub formă de capac. Puteți să folosiți și alte fructe, eu pe acestea le-am avut la îndemână, puteți să alternați straturile de budincă după voia inimii. 

Bolurile le-am dat la rece până a doua zi. La servire le răsturnam pe farfurioara și putem orna cu frișcă, ciocolată topită sau alte variante (la mine nu căutați ornamentele căci pe bună dreptate am spus că e dulcele leneșului Razz).

*Timp Preparare: 1 oră.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".