Meciurile și rezumatele Petrolului în Liga 1

Vineri, 25 iulie 2014 ..*Data articolului

   

Asta-i ambiția, asta-i tradiția, ăsta-i Petrolul de altădată. Lupii înving categoric la Cluj cu 3-0 (Tamuz, Alcenat și Albin).

Etapa 14 (8 noiembrie 2014)

Cu două semieșecuri în ultimele două meciuri din campionat, Petrolul s-a dezlănțuit în deplasarea de la Cluj cu un scor categoric de 3-0.

Lupii au intrat cu altă atitudine pe teren și au înscris de trei ori prin superbele goluri ale lui Tamuz, Alcenat și Albin.

Toto Tamuz (36'), golgheterul echipei își trece în cont golul cu numărul 10 în acest sezon, printr-o execuție din întoarcere de la 25 de metri, fără nicio șansă pentru portarul gazdelor.

Până la pauză, Alcenat (46') mărește avantajul la 2-0 după o pătrundere fulger în careu și înscriind cu un șut-bombă sub transversală.

Juan Albin (70') își arată clasa de jucător adevărat, reușind o super execuție din afara careului și face ca scorul de pe tabelă să arate 3-0 pentru galben-albaștrii.

De menționat faptul că Tamuz e declarat omul meciului pentru primul gol care a însemnat dezlănțuirea haitei, dar și cele două pase de gol la Alcenat și Albin.

Acesta avea să fie și scorul final, Universitatea Cluj - Petrolul Ploiești 0-3 (Tamuz, Alcenat și Albin).

Trei lupi la echipele naționale
Urmează o pauză competițională deoarece echipa națională a României joacă meciul din Preliminariile Euro 2016 contra echipei Irlanda de Nord.
Gevaro Nepomuceno a fost rechemat la reprezentativa Curacao, în vreme ce Jean-Sony Alcenat și Soni Mustivar vor juca pentru naționala statului Haiti.

Lupii își recuperează locul de pe podium, locul 3, aflându-se la un punct de locul 2 și la trei puncte de locul 1, acumulând un total de 28 puncte și un golaveraj de 25-9 și devenind totodată a doua echipă cu cea mai bună apărare și a doua echipă cu cele mai multe goluri în Liga 1.

O altă statistică ne spune că:

Prima reușită din meciul U Cluj - Petrolul a fost golul 300 marcat în stagiunea curentă. Interesant este faptul că atât golul 100, cât și golul 200 s-au marcat în jocurile "lupilor-galbeni".
Golul 100, Albin, CS U - Petrolul 0-2
Golul 200, Tamuz, Viitorul - Petrolul 1-3
Golul 300, Tamuz, U Cluj - Petrolul 0-3.

Lupii devenind după acest meci echipa cea mai bună din deplasare cu 17 puncte.

Pentru Petrolul Ploiești urmează meciul de acasă, peste două săptămâni cu echipa ASA Târgu Mureș, Duminică, 23 Noiembrie - ora 20:30. Puteți vedea programul complet al Petrolului aici. Mulțumim Petrolul !!

Tamuz - Astafei
Albin - De Lucas - Filip - Haddad
Satli - Ipsa - Geraldo - Alcenat
Pecanha

Au mai intrat: Priso, Mustivar și N'Koyi

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lupii urcă pe podium. Petrolul - Mediaș 1-0 (Astafei).

Etapa 10 (4 octombrie 2014)

Cu tribunele aproape pline, pe arena Ilie Oană găsim ca de fiecare dată o atmosferă unică căci nici cele 0 grade de afară nu ne opresc din a cânta ”Hai Petrolul”.

Mulțescu începe meciul cu 2 atacanți pe un sistem tradițional spectacolului fotbalistic 4-4-2.

Rezultatele încep să apară încă din primele minute când N'Koyi trimite puțin pe lângă poartă și șutul lui Teixeira sub transversală respins cu dificultate în corner de portarul medieșean.

Petrolul deschide scorul printr-o greșeală a apărării oaspeților, când portarul Gazului respinge direct în Victoraș Astafei (12') apoi mingea să intre direct în poartă, asta și datorită încăpățânării lui Astafei care are o energie de nedescris și o poftă mare de joc.

Noul număr 9 se pare că are parte numai de ratări incredibile, mingea trimisă N'Koyi avea să treacă puțin pe lângă poartă, după o fază creată de același Astafei.

În tribune se aude ”Hai Petrolule, cânt pentru tine te voi apăra, te voi susține”, pe teren lupii fac spectacol la fiecare fază de atac cu Alcenat Marinescu și Patrick.

Minutul 42 se anunță prima fază importantă a medieșenilor, când Pecanha ușor nesigur a ieșit din poartă, însă colegii săi s-au apărat eroic și scot mingea în afara terenului.

Satli trece și el pe lângă gol după un corner bătut perfect de Teixeira și prima repriză se încheie cu avantajul minim al lupilor galbeni.

Este meciul revenirii lui Albin, intrat în minutul 62 după o accidentare mai veche, își trece în cont două ocazii frumoase de gol prin combinațiile cu Teixeira pe partea stângă. Apoi trei minute mai târziu, același Albin trimite mingea direct la vinclu printr-o execuție plasată de la 20 metri.

Frumoasă combinație de pase Albin-Priso cu călcâiul, se vede pofta de joc pe care o are Albin de când a intrat pe teren.

Până la final nu s-au mai întamplat foarte multe lucruri și petroliștii câștigă meritat cele trei puncte puse în joc. Petrolul - Mediaș 1-0 (Astafei).

Petrolul urcă pe podiumul clasamentului Ligii 1, locul 3 cu 20 puncte și un golaveraj de 20-9.
Pentru petroliști urmează al doilea meci de acasă în compania Ceahlăului Piatra Neamț, Luni 20 octombrie - ora 21:00.
Va fi o pauză competițională de două săptămâni întrucât echipa națională a României va disputa două meciuri din Preliminariile Euro 2016. Mulțumim Petrolul !!

N'Koyi - Astafei
Teixeira - Marinescu - De Lucas - Priso
Fanchone - Satli - Geraldo - Alcenat
Pecanha

Au mai intrat: Filip, Albin și Ipsa

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lupii își recapătă gustul victoriei. Viitorul - Petrolul 1-3. Goluri Tamuz și Astafei 2x.

Etapa 9 (28 septembrie 2014)

Petroliștii reușesc să obțină cele 3 puncte după ce au întrors scorul de la 0-1 la 3-1.

Prima repriză destul de haotică în jocul nostru, cu un moral scăzut primim gol dintr-o fază fixă și intrăm la vestiare în dezavantaj.
După pauză ne așteptam să jucăm altceva și vine faza de la primul gol, când Teixeira revenit după suspendare, obține 11 metri, Tamuz (72') înscrie dezlănțuitor și readuce egalitatea pe tabela de marcaj.

Avea să vină și golul doi după o fază de contraatac, Tamuz pasează în careu lui Astafei (80') și acesta marchează cu un șut printre picioarele portarului.

Meciul încă nu era terminat și Astafei (93') face dubla, după o pasă perfectă a lui N'Koyi de pe stânga și Petrolul întoarce scorul când nimeni nu mai spera.

Acesta avea să fie și scorul final Viitorul - Petrolul 1-3 (Tamuz, Astafei x2).
Lupii urcă în clasamentul Ligii 1 până pe 5 cu 17 puncte și un golaveraj de 19-9.

Pentru Petrolul urmează meciul de acasă cu Mediaș, Sâmbătă 4 octombrie.
Mulțumim Petrolul !!

Tamuz
Teixeira - Marinescu - Priso
Mustivar - De Lucas
Beța - Satli - Geraldo - Alcenat
Pecanha

Au mai intrat: Astafei, Fanchone și N'Koyi

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Meritam mai mult. Petrolul - Steaua 2-3, ambele goluri marcate de Tamuz.

Etapa 8 (21 septembrie 2014)

Atmosfera începe încă din tribune cu o super coregrafie ”Petrolul e al nostru”, dar și diferite mesaje către conducerea Petrolului care n-a înțeles care e adevăratul spirit petrolist și de a înceta vinderea jucătorilor, mai ales dacă avem niște obiective pretențioase, Cupa și Campionatul.

Primul meci cu Mulțescu pe bancă, se anunță o partidă interesantă și de a vedea un nou Petrolul cu un joc mai ofensiv decât în era Lucescu.

Meciul începe din minutul 2, când Petrolul a ratat o mare ocazie prin Tamuz, acesta din fața porții a trimis mingea pe care scria gol, însă printr-o minune Arlauskis a respins de pe linia porții, mai apoi steliștii scap pe contraatac, unde Chipciu șutează periculos și Pecanha respinge salvator.

Același Chipciu profită de o greșeală a fundașilor Alcenat-Fanchone, acesta scăpat de marcajul lor, reusește să înscrie cu un șut de la 20 metri. Oaspeții măresc avantajul în minutul 17, după o fază sub semnul întrebării, unde Varela aflat în offside a participat la golul lui Keseru.

Petroliștii păreau să-și fi pierdut orice speranță, însă Tamuz (28') ne contrazice și înscrie din fața porții după o pasă excelentă a lui Priso. Se intră la cabine cu scorul de 1-2, însă toți suntem încrezători de a obține mai mult în a doua repriză.

Așa cum era de așteptat, lupii egalează după o lansare frumoasă a lui Priso în careu și Tamuz reusește dubla cu un șut în forță, sub transversală.
Ploieștenii se pare că suferă mult în apărare, iar în minutul 72, se văd din nou conduși pe tabelă după o fază norocoasă, când respingerea lui Pecanha n-a fost de-ajuns, Varela profită și împinge mingea de pe linia porții în plasele tradiționale galben-albastre.

De remarcat și faptul că Priso a făcut cel mai bun meci al său unde a dat cele două pase de gol la Tamuz.
Meciul avea să se termine și lupii pierd meciul doar pe tabelă nu și pe teren, ceea ce au dat dovadă de un joc frumos, ambiție și cum spunea antrenorul Mulțescu ”Vom muri cu ei de gât”. Petrolul - Steaua 2-3 (Tamuz 2x).

Pentru Petrolul urmează meciul de la Viitorul, Duminică 28 septembrie - ora 18:30. Hai Petrolul !!

Tamuz
Nepomuceno - Marinescu - Priso
Mustivar - De Lucas
Fanchone - Gerson - Geraldo - Alcenat
Cobrea

Au mai intrat: Satli, Astafei și Gallegos

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Doar egal în Oltenia. Pandurii - Petrolul 1-1, gol marcat Pablo De Lucas.

Etapa 7 (15 septembrie 2014)

Primim gol destul de repede în minutul 3, după o degajare în față a lui Cobrea și Roman reușește să împingă mingea în poartă.

Jocul petroliștilor devenea destul de haotic, parcă nu se mai regăseau pe teren, totuși reușim să intrăm la pauză cu scorul de 1-1, după o cursă bună a lui Marinescu pe partea stângă, mingea avea să ajungă la De Lucas (43'), acesta șutează dezlănțuitor de la 17 metri și mingea lovește bara apoi să intre în poartă.

Repriza a doua vine cu o dominație clară a lupilor și De Lucas putea face dubla cu un alt șut puternic dinafara careului, însă portarul gorjenilor reușind să respingă în corner.

Petrolul ratează mari ocazii prin Gerson cu poarta goală, unde acesta trimite peste și Pastorini abia intrat pe teren, putea închide tabela cu o scăriță de toată frumusețea. Acesta avea să fie și scorul final, Pandurii - Petrolul 1-1 (De Lucas).

Pentru galben albaștrii urmează meciul de acasă cu Steaua, un meci cu luptă pe frontul clasamentului și mai mult ca niciodată victoria e tot ce contează, Duminică, 21 Septembrie 2014 - ora 21:00. Hai Petrolul !!

Tamuz
Mutu - Marinescu - Astafei
Mustivar - De Lucas
Fanchone - Gerson - Satli - Alcenat
Cobrea

Au mai intrat: Pastorini, Priso și Nepomuceno

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Nu contează scorul noi iubim PETROLUL, jocurile sunt făcute pentru alte echipe. Petrolul - cfr 1-2.

Etapa 6 (31 august 2014)

În prima repriză, petroliștii au dat semne de nesiguranță și lipsă de ambiție după ratarea Grupelor Europa League. La pauză s-a intrat la vestiare cu scorul de 1-0 pentru clujeni, după o lovitură indirectă bătută de Rada, iar Jakolis a împins mingea din fața porții.

După pauză avea să vină golul egalizator, după ce Gerson centrează perfect lui Teixeira (54') și acesta marchează printr-un șut din prima sub transversala porții apărate de Felgueiras.

Petrolul avea meciul în mână până ce a venit eliminarea gratuită a lui Teixeira și meciul s-a cam tăiat, însă arbitrul colțescu nu s-a lăsat mai prejos, după nici trei minute, Geraldo este și el eliminat pentru un henț involuntar.

Ploieștenii aveau să joace cu doi oameni în minus și ce se putea mai rău nu putea fi evitat, văzându-se conduși spre finalul meciului. Golul se pare că a fost marcat din offside, dar ce mai contează, când centralul a distrus un meci dar a obținut și posibile suspendări ale jucătorilor cât și terenul pentru că publicul a fost provocat de un arbitraj de ligile județene. Petrolul Ploiești - CFR Cluj 1-2 (Teixeira).

Pentru Petrolul urmează meciul de la Pandurii, Sâmbătă - 13 Septembrie. Va fi o pauză de două săptămâni pentru că echipa națională va juca cu Grecia în vederea calificării la Euro 2016, partidă ce este programată Duminică, 7 septembrie, ora 21:45, la Atena. Hai Petrolul !!

N’Koyi
Teixeira - Albin - Priso
Mustivar - De Lucas
Satli - Gerson - Geraldo - Alcenat
Cobrea

Au mai intrat: Nepomuceno, Astafei, Marinescu

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul urcă pe primul loc. Craiova - Petrolul 0-2, goluri Albin și Tamuz.

Etapa 5 (24 august 2014)

Frumoasă e victoria pe final, petroliștii reușesc să spargă gheața în deplasarea de la Craiova cu două goluri frumoase venite în repriza secundă și Petrolul devine Liderul României.

În minutul 25' Albin înscrie, însă arbitrul anulează golul pe motiv de offside la Tamuz, care parese că a influențat puțin mingea, aflându-se în direcția șutului.

Juan Albin (68') execută perfect o lovitură liberă de la 17 metri și deschide scorul în Bănie.

Toto Tamuz (82') majorează scorul la 2-0, după o pasă primită de la Satli care acesta a făcut o cursă frumoasă printre adversari până în careul oltenilor.
Final de meci și lupii urcă pe primul loc în clasamentul Ligii 1 cu 13 puncte, cu unul mai mult decât ocupantele de pe locurile 2 și 3, acestea având 12 puncte. CSU Craiova - Petrolul Ploiești 0-2 (Albin și Tamuz).

Următorul meci din campionat se va juca pe arena Ilie Oană cu CFR Cluj, 31 august - ora 21:00. Mulțumim Petrolul !!

Tamuz
Astafei - Albin - Priso
Mustivar - Marinescu
Fanchone - Gerson - Geraldo - Beța
Pecanha

Au mai intrat: Satli, Teixeira și Mutu

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Victoria e tot ce contează. Craiova - Petrolul, Duminică - ora 21:00.

Etapa 5 (24 august 2014)

Această etapă se anunță una destul de importantă în care victoria nu trebuie să lipsească și bineînțeles pentru a ține pasul în bătălia la campionat.

Chiar dacă au o deplasare grea în Bănie, petroliștii trebuie să arate că meciul din Europa League cu Zagreb a fost un accident nefericit.

Înainte de această etapă, Petrolul ocupă locul 2 în clasament la 2 puncte de primul loc, ne dorim cu toții cele 3 puncte puse în joc și bineînțeles un moral destul de bun pentru returul din Croația. Hai Petrolul !!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Remiză albă și pierdem locul 1 în clasament. Petrolul - Rapid 0-0.

Etapa 4 (17 august 2014)

Petroliștii nu au reușit să țină șirul de victorii și s-au împiedicat în fața unei echipe nou promovate dar ambițioasă după ceea ce a arătat pe teren.

Fără spectatori la cele două peluze, suporterii au reușit să facă atmosferă din cele două tribune și să țină pasul cu jocul care s-a făcut din primul minut până la ultimul.

Petrolul a ratat ocazii imense în prima repriză prin Mustivar, Mutu, Albin și De Lucas, însă fostul portar petrolist, Bornescu, a reușit să scoată tot ce era posibil.

Repriza a doua se anunța la fel de interesantă și lupii își crează alte mari ocazii de gol prin Marinescu, Mutu Tamuz dar nici de această dată, Bornescu nu a putut fi învins.
Rapidiștii ratând și ei o mare ocazie când s-a creat ă fază de contraatac și nesiguranța apărării petroliste a făcut să pună în dificultate echipa, dar Hoban a fost la locul potrivit și a respins mingea trimisă de Dică din fața porții.
În ultimele minute Marinescu și Hoban au încercat șuturi de la distanță, dar de fiecare dată Bornescu a fost salvatorul rapidiștilor, considerat cel mai bun din echipa adversarilor.

În minutele de prelungiri s-a mai petrecut o fază importantă când din centrarea lui Mutu, N’Koyi încercând să înscrie un gol cu călcâiul și ca de fiecare dată portarul oaspeților fiind un înger păzitor pe tot parcursul meciului.

Meciul se încheie și scorul de pe tabelă avea să rămână neschimbat, după numeroasele ocazii importante care s-au petrecut pe teren. Petrolul - Rapid 0-0. Următoarea etapă din campionat se va juca în deplasarea de la Craiova, Duminică, 24 august - ora 21:00. Hai Petrolul !!

Tamuz
Albin - Mutu - Teixeira
Mustivar - De Lucas
Fanchone - Geraldo - Hoban - Beța
Pecanha

Au mai intrat: Marinescu, Nepomuceno și N’Koyi

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Victorie fără emoții, Iași - Petrolul 1-5 (Teixeira, Mutu, 2x Tamuz, Albin).

Etapa 3 (10 august 2014)

Deși veneau după o deplasare grea, petroliștii reușesc să câștige pentru a treia oară la rând, după ce au câștigat acasă cu Botoșani (4-1), în Cehia la Plzen (4-1) și astăzi la Iași.

Albin îi pasează lui Teixeira (19'), acesta înscrie din întoarcere la colțul lung și deschide scorul la Iași.
Se intră la pauză cu scorul de 1-1 după ce Wesley a reușit să egaleze chiar la debutului său de la revenirea în România. Meciul avea să se anunțe important în repriza a doua, după ce Petrolul avea un om în plus, după un fault intenționat la Albin, totuși meritat acest roșu.

Imediat după pauză, răspunsul lupilor avea să vină repede după ce Mutu (50') înscrie cu un șut din interiorul careului și readuce Petrolul în avantaj.

Galben-albaștrii nu aveau să se oprescă aici și Tamuz (54') avea să ducă scorul la 3-1. Tamuz (71') avea să realizeze dubla după o pasă primită de la Mustivar și înscriind printr-un șut la colțul lung.
Victoria era ca și făcută pentru ploieșteni, însă în ultimul minut Albin (93') reusește să înscrie golul meciului, printr-o lovitură liberă de la 25 metri, direct la pânza de păianjen.

Meciul se termină și Petrolul câștigă meritat la Iași cu scorul de 5-1 (Teixeira, Mutu, 2x Tamuz, Albin). Petrolul urcă pe primul loc în clasamentul Ligii 1 cu 9 puncte din tot atâtea posibile și cu un golaveraj de 10-2.

Următorul meci se va disputa pe Ilie Oană cu Rapid, Sâmbătă, 16 August - ora 21:00. Mulțumim Petrolul !!

Tamuz
Albin - Mutu - Teixeira
Mustivar - De Lucas
Fanchone- Gerson - Geraldo - Alcenat
Pecanha

Au mai intrat: Hoban, Nepomuceno și Marinescu

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Meci câștigat la 41 de grade. Petrolul - Botoșani 4-1 (Mutu, Albin, 2x Tamuz)

Etapa 2 (3 august 2014)

Petrolul reusește să deschidă repede scorul prin-un corner perfect bătut de Pablo de Lucas pentru lovitura de cap al lui Adrian Mutu (2').
Juan Albin (13') avea să dubleze avantajul cu un șut la colțul lung, din centrarea pe jos a lui Mutu.
Trei minute mai târziu Toto Tamuz (16') profită de o greșeală a botoșănenilor și reusește să înscrie din fața porții pentru 3-0.

Toto Tamuz reusește dubla (61') cu un șut pe sub portar, prin pasa de măestrie a lui Teixeira.

Final de meci și lupii prind un moral bun înaintea meciului din Europa League, Petrolul - Botoșani 4-1.

Petrolul urcă pe locul 2 în Clasamentul Ligii 1 cu 6 puncte și un golaveraj de 5-1.

Pentru Petrolul urmează meciul retur din Cehia cu Viktoria Plzen (Joi, 7 august, ora 21:00), apoi etapa a treia în deplasarea de la Iași (Duminică - 10 august, ora 19:00). Mulțumim Petrolul !!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul Ploiești câștigă cu 1-0 meciul de la Brașov.

Etapa 1 (27 iulie 2014)

Ploieștenii câștigă la limită cu scorul de 1-0 în deplasarea de la Brașov. Golul fiind marcat de Teixeira (38'), după o cursă de 60 metri a acestuia și înscriind fără probleme printr-un șut plasat la colțul lung.
Mutu ar fi putut majora avantajul, însă a ratat lovitura de la 11 metri, obținută tot de el în minutul 85'.

Pentru Petrolul urmează meciul de acasă din Europa League cu Viktoria Plzen (Joi, 31 iulie - 21:00), apoi etapa a doua tot acasă cu FC Botoșani (Duminică - 3 august). Mulțumim Petrolul !!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul Ploiești joacă în deplasare prima etapă cu FC Brașov.

Etapa 1 (27 iulie 2014)

Petroliștii încep noul sezon 2014-2015 în deplasarea de sub Tâmpa cu formația FC Brașov.

Lupii nu cunosc decât cele 3 puncte puse în joc și pentru a începe primul pas spre un nou vis, titlul de campioană a României.
Ultimul titlu câștigat, acum 48 de ani (1966), sub gloria lui Ilie Oană.

Meciul se va disputa Duminică, 27 iulie, începând cu ora 21:00 și va fi transmis de Look Tv.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Ai ceva de spus despre acest articol?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța "Post to Facebook".