Varză cu ciolan afumat
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

O varză mare, un ciolan afumat (1,5 kg), o ceapă albă, ulei pentru călit varza (100 g aprox), mărar verde, cimbru, două foi de dafin, sare, piper, o cană de bulion (250 ml).

Preparare

Varza se toacă mărunt. Se taie ceapa și se călește. Se adaugă varza și se călește împreună cu ceapa, până se înmoaie puțin. Condimentăm cu sare și piper, foi de dafin și mărar tocat marunt. Ciolanul se taie felii subțiri. Se așeaza în oală un strat de varză, unul de felii de ciolan, unul de varză, puțin bulion, iar ciolan, iar varză, iar bulion. Ultimul strat trebuie să fie din felii de ciolan, pe care le gărnisim cu cimbru sau mărar. Dăm vasul la cuptor apoximativ 45 de minute.

Varza trebuie să fie aurie, ciolanul rumenit.

*Timp Preparare: 1 oră.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".