Salată de boeuf
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

Un piept de curcan sau de pui la alegere, 8 cartofi potriviți, 6 morcovi, un borcan castraveți, 3 linguri muștar, 6 ouă, 300 ml ulei, sare.

Preparare

Cartofii și morcovii curățați se pun la fiert împreună cu pieptul pentru 30 minute. După ce s-au fiert se taie în cubulețe mici inclusiv castraveții. Se amestecă cu muștarul și 3 sferturi din maioneza făcută din cele 6 ouă și ulei. Se sărează după gust și se ornează după preferință într-un platou.

Este de preferat, înainte de servire, să fie lăsată la rece în frigider minim 2 ore.

*Timp Preparare: 1 oră și 15 minute.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".