Friptură de porc și piure
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

Carne de porc marinată de seară, (lapte, usturoi, rozmarin, ulei de măsline).
Piure: 6 cartofi potriviți (se poate și mai mulți cartofi, depinde câte porții doriți), oregano, lapte, sare și piper.

Preparare

Se pune carnea marinată într-o tavă la cuptor. Între timp se prepară piureul de cartofi (cartofii se fierb în apă într-o oală până când aceștia încep să se crape), scurgem apa, îi pisăm, apoi amestecăm împreună cu laptele, oregano, sarea și piperul.

Porționăm piureul în farfurie împreună cu carnea făcută la cuptor.

*Timp Preparare: 1 oră.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".