Chiftele de pește
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

2 păstrăvi (trote), 2 morcov, 2-3 cartofi, frunze țelină, dafin, puțin vin alb, boabe piper, ou și pesmet.

Preparare

Am pus cartofi, morcovi și frunzele de țelină, cele de dafin, piperul boabe și puțină sare, într-o oală cu apă și vin când erau aproape fierte am adăugat și peștele. L-am fiert circa 5-7 minute după care am scurs apa din oală, am curățat peștele de oase, am măcinat cartofi și morcovul împreună cu peștele și am sărat din nou. Am pus și puțin pătrunjel după care am făcut chifteluțe, le-am tăvălit prin ou și pesmet și am dat la cuptor, câteva le-am prăjit în ulei.

*Timp Preparare: 1 oră.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".