Chiftele de conopidă
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

1 conopidă, 2 felii de pâine înmuiată în lapte apoi stoarsă, sare, piper, praf de supă (dacă vreți), 2 cepe verzi,  3 ouă, pesmet, ulei.

Preparare

Conopida (desfăcută bucățele) se fierbe în apă cu sare și cu puțin lapte. Apoi se pasează și se amestecă cu restul ingredientelor. Eu am băgat la tocator ceapa verde, apoi am călit-o putin de tot și am pus-o în vas peste copodida pasată. Apoi am adăugat cele 2 felii de pâine înmuiate, ouăle bătute, sare, piper.

Dacă compoziția e prea moale puneți 4 linguri de pesmet. Eu am pus 5 linguri. Se formează chiftele mari, se dau prin pesmet. Se prăjesc în ulei încins. Se pun pe hârtie absorbantă. Se poate servi așa simplu cu murături sau lângă friptură sau laturi de cartofi.. ce vreți voi. Am încercat să fac o chifteluță să văd ce ținută are și pe viitor am să fac la bufet suedez, la ocazii și chifteluțe de-astea. 

*Timp Preparare: 1 oră.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".