Carne de porc în Stil Elvețian
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

1,5 kg carne de porc, 100 g unt, 3 cepe mari, 1 linguriță boia (dulce sau iute, după gust), 2-3 ardei verzi (colorați), 2-3 roșii, 3-5 căței de usturoi, 1-2 foi de dafin, 1 ardei iute, sare, piper.

Preparare

Căliți ceapă tocată în untul încins până se aurește, adăugați boiaua și usturoiul tocat și omogenizați. Puneți carnea tăiată cuburi și lăsați să se înăbușească, până se evapora apa, amestecând. Adăugați dafinul, ardeii, și roșiile, tăiate. Completați cu apa cât să acopere totul și lăsați la foc mediu spre mic până s-a fiert carnea (eu am lăsat carnea în felii, am prăjit-o întâi în unt, am scos-o și am pus-o deoparte, am călit ceapa, iar când s-a făcut și ardeiul, am repus-o în cratiță, să fiarbă până este făcută).

Se servește caldă, cu găluște tiroleze, tăiate în felii, ardei iute și murături.

*Timp Preparare: 1 oră.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".