Carne de porc cu sos de castraveți
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

1 kg de carne de porc, 2 cepe, 250 ml vin (eu am pus alb demisec), 150 ml suc de roșii, 4-5 castraveți (mărișori),  100 ml smântână, 1 lingură muștar, 1 lingură ulei pentru călit ceapa, marar, sare, piper.

Preparare

Am tăiat ceapa mărunt și am călit-o într-o țigaie teflon cu doar o lingură de ulei și o ceșcuță de apă. Am ținut-o până s-a evaporat apa. Castraveții i-am tăiat fideluță (ca pe morcovii pentru ciorbp când îi tai cu cuțitul).

Carnea tăiată felii de cca 1,5 cm am pus-o într-o țigaie mai mare teflon și am rumenit-o pe ambele părți. Când s-a rumenit carnea: Se pune peste carne, ceapa călită, castraveții și muștarul amestecat cu sucul de roșii și vinul. Se lasă să fiarbă la foc mic. Când carnea s-a pătruns și sosul s-a îngroșat am pus smântâna și mărarul, apoi am mai lasăt să fiarbă 2 min împreună.

*Timp Preparare: 1 oră și 30 minute.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".