Braciole din pulpă de porc
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

500 g de pulpă de porc feliată, stafide, un cățel de usturoi, pătrunjel, capperi, parmiggiano ras, pinoli (eu am avut 2 pierduți printre stafide), o cutie de roșii fără coajă.

Preparare

Se spală feliile de pulpă de porc, capperi de sale, stafidele și pătrunjelul. Se pune separat pe o farfurie o felie de pulpă de porc, în o parte a acesteia o să punem parmiggeano ras, capperi, stafide, pinoli, puțin usturoi tăiat bucățele după gust și puțin pătrunjel apoi îl rulăm și îl legăm cu ață (se poate inchide și cu scobitoare dar e mai sigur cu ață că nu se desface). 

După ce am terminat de făcut braciolele se pun într-o oală cu ulei de măsline (nu extravergine) și se acopera braciolele cu apă, se lasă la fiert acoperite cu un capac. Când apa e scăzută se pune foarte puțină ceapă tăiat mărunt și sucul de roșii obținut din cutia de roșii fără coajă și se lasă să fiarbă acoperite până ce devine ca un sos.

*Timp Preparare: 1 oră și 20 minute.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".