Borș din oase de porc
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

3 cartofi potriviți, 2 morcovi, 2 dovlecei, 1 ceapă, 1 ardei roșu, 1/2 țelină, 1 pătrunjel rădăcină, oase de porc cu cărniță,  roșii în bulion, smântână pentru dres, borș (sau borș magic), pătrunjel verde, mărar, leuștean, sare, piper, delikat.

Preparare

Se pun la fiert oasele. Separat legumele tăiate mărunt se trag într-o lingură de ulei. Se amestecă cu oasele se completeaza cu apa și se lasă să fiarbă până ce legumele sunt moi, se adaugă roșiile în bulion și borșul lăsând să mai dea un clocot. Dacă folosiți borș proaspăt fierbeți borșul prealabil. Eu am folosit borșul magic din lipsă. Adăugați verdeața, acoperiți olița. Înainte de a servi dregeți cu smântână.

*Timp Preparare: 1 oră.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".