Scrisori de dragoste
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

Aluat: 6 gălbenușuri, 300 g unt, 300 g făină.
Umplutura: 6 albușuri, 300 g zahăr, 300 g nucă măcinată.

Preparare

Se frământă un aluat din care se fac bobițe cât o alună și se pun la frigider câteva ore (1-2) Se bat albușurile cu 300 g zahăr și 300 g nucă măcinată. Se întind bobițele și se așează fiecare în hârtie pentru brioșe (cred că pentru a nu curge umplutura, alt sens nu le-am găsit acestor forme), se pune o linguriță de spumă cu nucă pe ele și se coc la foc potrivit. După ce se răcesc se dau prin zahăr pudră cu vanilie.

*Timp Preparare: 1 oră.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".