Banane in sos caramel
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

4 banane mai mici (tari, mai verzi), 3 linguri suc de lămâie, 250 g zahăr, 4-5 linguri semințe de susan, 250 ml frișcă lichidă, 200 g brânză proaspătă de vaci, 2 pliculețe zahăr vanilinat.

Preparare

Se trece brânza prin sită, se bate frișca cu zahărul vanilinat și se amestecă. Se taie bananele puțin oblic, se stropesc cu zeamă de lamâie.
Se pune zahărul și 8 linguri apă rece într-o cratiță și se caramelizează în maroniu deschis. Se adaugă în caramel, bananele, toate bucațile odată și se amestecă foarte repede.
Se stinge focul și se adaugă susanul.

Mențiuni: Pe farfurie se pune cu lingura amestec din brânză și frisca și 2-3 linguri de sos caramel.

*Timp Preparare: 1 oră.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".